Radio Biznes 96.4 MHz në qytetin e Fierit
Shqip | English | Italiano

Kontakto

Ekspozita Kryesore

Tel: +355 34 22 0943
Rruga Nacionale Fier-Vlorë
Përballë QTU-Fier
info@mismobel.com

Harta Googlemis1jpg Maps

Zyrat Qendrore

Tel: +355694015841
Zyrat Qëndrore & Fabrika
“Fier – Seman” Kilomentri 3

fabrika

Për çdo porosi, ju lutemi të plotësoni hapësirat në vijim!

Emër Mbiemer (*)

Adresa e-mail (*)

Subjekti

Mesazhi

Kushtet e Përdorimit dhe Privatësisë

 

Shënim:

Hapësirat e shënuara me (*) nuk duhet të jenë bosh.

Ekspozita Kryesore
Zyrat Qendrore
Produktet Tona
  • Dhoma Gjumi
  • Kuzhina
  • Sallone
  • Mini Bare
  • Kolltukë
  • Karrige/Tavolina
   Mirëmbahet nga iWeb.al