Radio Biznes 96.4 MHz në qytetin e Fierit
Shqip | English | Italiano

A&B Konstruksion

Investohet nga Mis Mobel Mobilieria me e madhe ne Shqipëri tani edhe ne fushën e ndërtimeve me firmën A&B Konstruksion

SARANDE NE PERLËN SHQIPTARE

Cel : 0692042992
mail: info@mismobel.com
Gjithashtu pranë zyrave tona mund të merrni dhe informacione te mëtejshme!

Planimetria

 

Fotogaleria

DSC06906DSC06900DSC06899

DSC06897DSC06926DSC06894

DSC06895DSC06922DSC06920

DSC06918DSC06916DSC06915

DSC06914DSC06913DSC06911

Pamje nga Komplekset

145

Harta

Ekspozita Kryesore
Zyrat Qendrore
Produktet Tona
  • Dhoma Gjumi
  • Kuzhina
  • Sallone
  • Mini Bare
  • Kolltukë
  • Karrige/Tavolina
   Mirëmbahet nga iWeb.al