Radio Biznes 96.4 MHz në qytetin e Fierit
Shqip | English | Italiano

Home

M.I.S Mobel ofron shërbim cilësor dhe profesionalitetads

M.I.S. është themeluar në vitin 1999. Kjo kompani operon kryesisht në prodhimin dhe tregtimin e një game të gjerë të produkteve të fushës së mobiljeve.

Kjo kompani ka kapital 100 % Shqiptar.

Selia qëndrore e saj ndodhet në qytetin e Fierit vetëm 3 km nga qëndra e qytetit.
Fabrika është e shtrirë në një sipërfaqe prej 33.500 m2 e përbërë nga 8 (tetë) kapanone me sipërfaqe 1260 m2 secili. Këtu ndodhen dhe zyrat qëndrore të administratës së kompanisë.

Ne mobilojmë dhe arredojmë hotele, bare, restorante, zyra, shtëpi, etj.

Lexo më shumë…

Ekspozita Kryesore
Zyrat Qendrore
Produktet Tona
  • Dhoma Gjumi
  • Kuzhina
  • Sallone
  • Mini Bare
  • Kolltukë
  • Karrige/Tavolina
   Mirëmbahet nga iWeb.al